- english text here!

Rhodesian ridgeback valper til salgs vår 2019

Planlagt Serengeti-kull vår 2019:

Vi har vært så utrolig heldige at vi har fått lease inn en hund til kennelen som betyr veldig mye for oss linjemessig. Da Dhamira fikk sitt første kull, Etoshakullet, var det kun to tisper, og bare en korrekt. Denne solgte vi til en annen oppdretter med leasingmuligheter, men vi fikk aldri hatt noe kull på henne. Istedet har vi fått lease inn hennes datter fra første kull, Dirty Diamonds Almasi by Ino. Hun har så mange av sin mormors trekk, og vi håper hun gir disse videre til sine valper <3

Mali er en utrolig barnevennlig og snill tispe, tålmodig og kontaktsøkende. Veldig gode sosiale egenskaper med både barn og voksne. Hun fungerer utmerket i flokken her med masse hunder av ulik alder og kjønn, tar sin plass og holder den med jernhånd ;-) Hun er også meget vakker, hos oppdretteren har hun en lang merittliste fra utstilling og er norsk utstillingschampion og norsk juniorvinner.

For å matche alle de fine egenskapene vi ønsker å få videre i dette kullet var det viktig med en hannhund som bidrar med samme gode egenskaper. Valget landet på en gammel hannhund som har vært død i mange år, men som levde samtidig med min stamtispe Tamio. Hans pappa var en av de første ridgebacker jeg ble kjent med når jeg skulle kjøpe meg hund selv, og hans mormor var den første ridgebacken jeg noengang møtte - hun som gjorde at jeg forelsket meg i denne rasen, med sin absolutte arrogante, verdige, tolerante væremåte. Hun aksepterte alle mine forsøk på å bli kjent og få henne til å like meg, men viste med all tydelighet at jeg bare var ok luft for henne til tross for alle godbiter, turer og andre bestikkelser...

Vi gleder oss til å få Makandas Amatonga Ares inn i linjene i avlen, og tror at kombinasjonen med Mali vil bli veldig bra. Ares var en veldig snill hannhund med ro og verdighet, avbalansert og trygg. En maskulin, nokså kraftig hannhund, som gjorde det bra på utstilling og var norsk og svensk champion. Han har vist seg å avle sunne og friske valper i de to kullene han har fra før. Han ble mentaltestet (funksjonsanalyse) med meget gode skussmål, og var en lydig og veldressert hund som var med på mange aktiviteter gjennom livet.

Vi er overlykkelige over å kunne gjøre denne kombinasjonen med linjer som er så kjære for oss!

Vi håper på avkom av medium størrelse med meget godt eksteriør. Vi forventer friske, sunne valper, med et avbalansert rasetypisk gemytt, uten store redsler og med nysgjerrighet og mot. Barnevennlige, trygge hunder med bruksegenskaper for både lydighet, spor, agility eller utstilling. Flere hunder fra oss har vært brukt som besøkshunder, og det vil det antakelig være gode muligheter for i dette kullet også.

Begge hundene er naturligvis røntget fri for HD og AD med beste resultat, de er friske og sunne uten kjente arvelige sykdommer. Mali er gentestet, og Ares kommer fra linjer uten kjente bærere av arvelige sykdommer.

 

Dam: Dirty Diamonds Almasi by Ino

 

HD A/A  ED 0/0

Fulltannet i korrekt bitt

63 cm, 35 kg

Mentality tested, gunshot proof

DM: fri

JME: fri

 

 

Sire: Makandas Amatonga Ares

 

HD A/A  ED 0/0

Fulltannet i korrekt bitt

68 cm, 45 kg

Mentality tested, gunshot proof

Norsk og svensk utstillingschampion

 

Makandas Amatonga Ares
(Funksjonsanalyse)
Athos Anashinda Wyndrunhr's Inyangani Jasper
Exgates Exotic Punky
Savanne's Mopani Mitcha Exgates Faruk Boss
Savanne's Sinta
Dirty Diamonds Almasi by Ino
(MH/DMA)
Kangelanis Impressive Ino by Ascot
(MH/DMA)
Ascot Alta Mirano
Kangelanis Fiselo Filicia
Hunting Prides Etosha Etana
(MH/DMA)
Ridgebows Kwinto by Wasco
(MH/DMA)
Hunting Prides Dodori Dhamira
(MH/DMA)

 

Mali:

Ares:

 

 

Phone: +47 97 12 35 35 or mail: kennel@hunting-pride.com

 

 

If you have entered this page through Google or other search engines, use the link below to get to our mainpage and have the full menu of choices.

MAINPAGE