- english text here!

Rhodesian ridgeback valper til salgs vår 2019

Planlagt Serengeti-kull vår 2019:

Ijaba er en av de søteste, greieste og mest ukompliserte hundene vi har avlet. Misforstå meg rett - hun har mer enn nok nysgjerrighet, mot og vilje, og er så og si totalt uredd - men det kommer i en supersøt, lykkelig pakke da blir det jo helt uimotståelig ;-) I-kullet er et av de aller beste vi har avlet når det kommer til mentale egenskaper. Disse hundene er så uredde, så modige og med så mye nysgjerrighet, at broren Isimo har blitt mentaltestet med resultater som minner om en gog gammeldags bruksboxer. Fullstendig uredd, lykkelig og leken, og uten bekymringer overhodet i livet.

Ijaba har kun ett kull fra før med bare fem valper, Mayumbakullet. Dette kullet er så bra mentalt, helsemessig og eksteriørt, at vi har forsøkt to ganger tidligere å få et nytt kull med Ijaba. Denne gangen tror vi at vi har klaffet på rett tid og vi krysser fingrene for at det blir mange halvsøsken til Mbali, Maarubu, Maliki og de andre i M-kullet.

Hennes utvalgte er fra vårt eget oppdrett; gode, snille Limbani. Han er født i et kull på 11, og er etter en hannhund fra vårt aller første kull, Amboselikullet. Dette kullet hadde så utrolig sterk mentalitet, og vi ser mye av det igjen i L-kullet. Limbani er en veldig utrykksfull herre på tre år, som fungerer utmerket med alt av hunder, alle kjønn og aldre. Han er leken, lykkelig og glad, og utrolig barnekjær. Vi har her hjemme hans søster Lazima og bror Lengo, som er fantastiske hunder. Alle valpene i L-kullet får de aller beste skussmål fra sine familier. Noen av de mest problemfrie hunder vi har avlet, lettlærte, samarbeidsvillige, snille og veldig sosiale og ukompliserte med andre hunder.

Vi tror at en kombinasjon med de to mest lykkelige og ukompliserte kullene vi har laget vil gi samme typen valper. Lykkelige, avbalanserte og trivelige hunder, som er barnekjære og tillitsfulle og gode på språk, både med hunder og mennesker og andre dyr. Vi regner med at de blir av medium størrelse, og forventer sunne og friske valper med veldig gode sosiale egenskaper og med veldig lite frykt og en herlig åpen og tilgjengelig væremåte.

Begge hundene er naturligvis røntget fri for HD og AD med beste resultat, de er friske og sunne uten kjente sykdommer. Ijaba er gentestet fri slik at avkommene ikke vil kunne få noen av de sykdommene det er testet for.

 

Puppies born 24.03.2019 - Five puppies, one stillborn male. Three females and one male in the puppy box.

 

Dam: Hunting Prides Insinya Ijaba

 

HD A/A  ED 0/0

Correct bite, full dentition

63 cm, 35 kg

Mentality tested, gunshot proof

EOAD: fri

DM: fri

 

 

 

Sire: Hunting Prides Liuwa Limbani

 

 

HD A/A  ED 0/0

 Correct bite

67cm, 38 kg

 

 

Hunting Prides Liuwa Limbani Hunting Prides Amboseli Anansi INT NORD DKUCH FIN S V-01 WW-02 Rex Ventors Akeron
(MH/DMA)
Hasselsnårets Norma Jeane Baker
(MH/DMA)
Ridgerules Untold Treasure SE VCH Prästen's Le Roy Light of Argos
(MH/DMA)
Eyes Catcher Out of Africa
(MH/DMA)
Hunting Prides Insinya Ijaba
(MH/DMA)
Oppigårdens Solfångare
(MH/DMA)
Oppigårdens Karl Johan
Oppigårdens Nova
Aziz Alilea Yejide
(MH/DMA)
Bawabu Sulemani Salimu
Hunting Prides Amboseli Aziza

 

Limbani:

 

 

 

 

Phone: +47 97 12 35 35 or mail: kennel@hunting-pride.com

 

 

If you have entered this page through Google or other search engines, use the link below to get to our mainpage and have the full menu of choices.

MAINPAGE