Del

Planlagte rhodesian ridgeback valper sommer 2021:

 

Vi venter ridgebackvalper i april etter vår fantastisk snille, trygge og uredde Oba. Hennes utvalgte for dette valpekullet er en meget trivelig hannhund importert fra Australia, med linjer vi kjenner godt fra tidligere. Macumazahn Qwandoyas Top Gun (Maverick) er fra sin australske side i slekt med Navy som er far til vårt H-kull, men også med Utah, far til vårt M- og R-kull. Samtidig har han en svensk eksport i slekten som jeg kjente både mor og far til. Maverick beskrives som en lykkepille, en lykkelig, glad hund med arbeidslyst og en positiv innstilling, som i en alder av sju fremdeles er leken og energisk. Hans fremste våpen er halen - som logrer kontinuerlig ;-)

I så måte er han ganske lik Oba. Hun er en hund med masse positiv energi, som elsker barn, valper og andre dyr. Det finnes ikke noe vondt i Oba. Hun er bare glad, snill og sprudlende. På mentaltesten viste hun at hun overhodet ikke er redd hverken spøkelser i skogen eller kjeledresser som spretter opp foran henne, og at hun raskt sjekker ut tingene og hilser lykkelig på utkledde mennesker. Hun er sosial, utadvendt og helt skuddfast. Hun er en uredd hund med godt språk og fungerer veldig godt med alt og alle.

Fra denne kombinasjonen forventer vi friske, trygge, glade, sosiale hunder, med stabile nerver, lite redsler og masse nysgjerrighet.  De kommer til å bli middelstore, med kapasitet for utstilling, hundesport som agility eller lydighet, de vil gå supert med hest og andre dyr og ha balansert vakt. De vil antakelig ha lite jakt, men kan fremdeles bli meget gode sporhunder dersom det er ønskelig å drive med.

Mor og far er testet for genetiske sykdommer som kan ramme rasen, og valpene vil derfor ikke kunne få noen av disse.

 

Sire: Macumazahn Qwandoyas Top Gun

Macumazahn Qwandoya Top Gun

HD -A/A ED - 0/0

67 cm/41 kg

Fullt tannsett, korrekt saksebitt

Dam: Hunting Prides Omo Oba

HD - A/A ED - 0/0

63 cm/37 kg

Fullt tannsett, korrekt saksebitt

MH, skuddfast

Phone: +47 97 12 35 35 or mail: kennel@hunting-pride.com

 

Pedigree:

Macumazahn Qwandoya Top Gun Shakuru Do U C what I C Rijstone What A Cheek
Simjhar Khan Khara
Macumazahn First Edition Rex Ventors Ridisha Maverick
Macumazahn Dream Weaver
Hunting Prides Omo Oba Juliagårdens Tristan Masithelas Einherjer Fåvne
Karyambas Clara
Hunting Prides Kafue Kamili Hunting Prides Insinya Isimo
(MH/DMA)
Hunting Prides Dodori Dhamira
(MH/DMA)

 

Maverick:

 

Oba:

 

Puppies:

 

 

 

 

 

 

Phone: +47 97 12 35 35 or mail: kennel@hunting-pride.com

- english text here!

 

If you have entered this page through Google or other search engines, use the link below to get to our mainpage and have the full menu of choices.

MAINPAGE