- english text here!

Rhodesian ridgeback valper til salgs vår 2019

Planlagte ridgebackvvalper: Ruma-kull vår 2019:

Vi har inseminert vår kjære Kenya med pappa til det fantastiske Mayumba-kullet, og gleder oss til Kenyas første valpekull i slutten av februar! Utah, pappa til kullet er en av våre absolutte favoritthannhunder, og Mayumbakullet har vist noen virkelig fantastiske egenskaper både mentalt og eksteriørt. Siden Kenyas pappa er broren til Mayumbakullets mamma tror vi at denne kombinasjonen vil være en vel så god match.

Kenya er en sprettball som sin mor Dhamira, masse energi, masse lykke og masse nysgjerrighet. Hun er uredd i miljø og verdens snilleste med andre dyr. Hun lever per i dag sammen med ender, kyllinger, flere hunder av andre raser og går utmerket sammen med hele flokken. Passer på nyklekkede kyllinger og er en utrolig snill tante. Vi regner med at morsrollen kommer til å passe henne helt perfekt <3 Hun er en superfeminin hund, med et utrolig vakkert hode, masse vinkler og lange ben. Antakelig en av de lengste ridgene jeg har sett på en ridgeback, og en fantastisk fysikk - hurtighet, spenst og muskelkraft.

Utah er en hund med masse mot, lite redsler og godt språk. Han er veldig ukomplisert, og en super hannhund rundt andre hunder. Han har noen få kull, to i Norge og ett i Finland, og avkommene hans viser at han nedarver sine gode egenskaper. En utrolig vakker hund, med noe av det beste steget jeg har sett, masse "shwung" som en dressurhest. En veldig god sporhund, og kunne nok blitt en god jakthund.

Vi håper på avkom med meget gode sosiale egenskaper. Vi forventer ukompliserte, lykkelige, avbalanserte og trivelige hunder, som er barnekjære og tillitsfulle og gode på språk, både med hunder, mennesker og andre dyr. Disse kan bli av den større modellen, men vi forventer ganske god spredning i kullet størrelsemessig. Antakelig vil disse egne seg meget godt for viltspor/andre sporgrener, og det kan bli gode hunder eksteriørt med mye vinkler.

Begge hundene er naturligvis røntget fri for HD og AD med beste resultat, de er friske og sunne uten kjente arvelige sykdommer. De er gentestet slik at avkommene ikke vil kunne få noen av de sykdommene det er testet for. Utah har gitt friske, fine avkom i alle tidligere kull.

 

15 valper født 26.februar, 7 hanner og 8 tisper. 3 svakfødte/dødfødte hanner og to tisper, som vi ikke klarte å redde. Alle korrekte.

Vi har 10 valper i valpekassen, 4 hanner og 6 tisper. Ingen knekkhaler eller sinus oppdaget.

Bilder: Ind dag 1

 

Dam: Hunting Prides Kafue Kala

 

HD A/A  ED 0/0

 Correct bite

67 cm, 42 kg

Mentality tested, gunshot proof

 

 

Sire: Exgate's Unique Utah by Nelvis

 

HD A/A  ED 0/0

Full dentition, complete scissor bite

MT, gunshot proof

Bear tested with good results

 

 

Exgate's Unique Utah by Nelvis
(MT)
Økensanden's Star Nelvis Von Wasco Djungelkattens Wasco Da Persbrandt
(MH/DMA)
Ahali Fani's Skippy
Exgate's Queen Tuija by Forrest Ozrhode Ari Mystic Fate
Exgate's Masked Madame
Hunting Prides Kafue Kala
(MH/DMA)
Hunting Prides Insinya Isimo
(MH/DMA)
Oppigårdens Solfångare
(MH/DMA)
Aziz Alilea Yejide
(MH/DMA)
Hunting Prides Dodori Dhamira
(MH/DMA)
Masithelas Famous Akinzo by Woody
(MH/DMA)
Hunting Prides Amboseli Aisha
(MH/DMA)

Kenya:

Utah:

 

 

 

Phone: +47 97 12 35 35 or mail: kennel@hunting-pride.com

 

 

If you have entered this page through Google or other search engines, use the link below to get to our mainpage and have the full menu of choices.

MAINPAGE