Hunting Prides Chyulu Chambo
HD: A

AA: A


Showresults

With his buddy May 2013!

All agility shots photographer Ann Sissel Steinsveen 

Vi ser etter et nytt og varig hjem til vår kjære Rhodesian Ridgeback, Hunting Prides Chyulu Chambo, født 11.07.07.

Det er med tungt hjerte vi har kommet frem til denne avgjørelsen. Årsaken til at vi vurderer å omplassere han, er at vi nylig har fått et barn og Chambo synes barn er best når de er store og ikke maser på han, noe som er vanskelig med en aktiv smårolling.

Vi ønsker et varig og kjærlig hjem til Chambo, uten små barn. Vi ser etter noen som har kjennskap til rasen, erfaring fra tidligere hundehold, er rolig og vennlig, kan tilby fysisk aktivitet og bruker positiv forsterkning ved trening.

Chambo er: lojal, trofast, rolig, oppmerksom og snill. Han er også en søppel/mat- tyv, bedagelig (fordrer at han får strekke på bena innimellom!) og litt barnslig.. ;)

Chambo er ikke: en kosehund (men han vil være nær og kose på sin måte..og det er viktig for han!).

Chambo tar liten plass inne. Han er vandt til å tusle løs rundt på gården mens vi er ute. Men han må sees etter, da det er jaktinstinkt i han.

Som alle andre RR`er elsker Chambo varmen. På sommerstid liker han late dager i solen.

Han blir også med på skitur om vinteren (med bekledning), så lenge en varm peis venter på han inne..:).

Chambo er oppvokst sammen med katter og andre hunder. Han kan bli usikker og redd i møte med store, ukjente hanner. Han oppsøker ikke konfrontasjoner, men kommer fort i forsvar dersom han føler seg konfrontert. Mindre hannhunder bryr han seg ikke om og tisper er helt supert.

Chambo er 70 cm og 45 kg. Han har deltatt på lydighet- og agility kurs, er godt sosialisert og han går pent i bånd. Vi har også trent klikkertrening med han. Chambo er vandt med båtliv og skiturer.

Chambo er årlig vaksinert, chipet og fri for HD og AA. Han få spesialfor på grunn av allergi, Eukanuba Dermatosis, som kjøpes hos veterinær.

Dette er en godgutt, som bare omplasseres til det absolutt rette hjemmet, der han får mer ro enn han får i dag.

Mailadresse eier:

tonje_863@hotmail.com